marți, februarie 03, 2009

Media



Presentation









Iubire cu chip rebel

Componenta RBD Maite Perroni vine de azi pe postul Acasa in primul ei proiect solo pentru televiziune, 'Iubire cu chip rebel', care va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.30. Marichuy (Maite Perroni) e o tanara care creste la orfelinat pana la varsta de 14 ani. Printr-un joc al destinului, Marichuy intra intr-o incurcatura in urma careia ajunge la tribunal, unde e judecata chiar de tatal ei. Nici unul dintre ei nu stie insa despre legatura de sange care ii uneste.




Mai iute ca moarteaEllen

(Sharon Stone, foto), o tanara misterioasa si dornica de razbunare, soseste in Redemption, un oras plin de criminali, pentru a regla niste conturi mai vechi. Aici se inscrie intr-o competitie pe viata si pe moarte, organizata de primarul localitatii, Herod (Gene Hackman), ucigasul parintilor ei.




Secret Agent Club

Jeremy duce o viata normala, stiind ca tatal lui, Ray, e un vanzator de jucarii, care calatoreste mult in interes de afaceri. Intr-o zi, Ray se intoarce acasa cu o arma, despre care spune ca e de jucarie. Jeremy descopera insa ca adevarul este cu totul altul. Tatal sau este de fapt agent secret, iar arma pe care a adus-o acasa a fost luata de la niste traficanti, care acum o vor inapoi... Un film cu Hulk Hogan si Lesley-Anne Down (foto).




'Carte de intelepciune', publicata la Humanitas


Editura Humanitas a publicat 'Carte de intelepciune', de Constantin Noica, volum ce reuneste nu mai putin de 582 de vorbe memorabile ale autorului. Aceasta antologie incearca sa ofere cititorului grabit, care nu cunoaste neaparat cartile 'grele' ale filozofului, o imagine asupra personalitatii si operei lui Noica. Dintre cele 1.400 de fragmente care compun 'Jurnalul de idei' al lui Constantin Noica, au fost alese notatiile cele mai interesante, mai caracteristice, mai cristalin exprimate, mai frumoase stilistic - vorbele de intelepciune, fragmentele de filozofie 'calda', marturisirile.


Mariah Carey - Touch My Body


Horoscop




Horoscopul zilei






Berbec - 21.
Stapanire Aveti ocazia sa intelegeti ce se intampla cu adevarat in viata voastra si sa reparati ce se mai poate. In privinta serviciului sau a afacerilor, vestile sunt bune. Faceti impresie buna datorita faptului ca va stapaniti mai bine anumite laturi ale firii voastre, si anume cele mai putin placute.





Taur- 24-.05
Cercetare In mediul de la serviciu, oamenii nu stiu exact cum sa va abordeze, sunteti parca prea calmi, ei se asteptau probabil sa fiti dati peste cap de cate treburi aveti de facut. In dragoste vi se cere sa aveti rabdare, sa fiti ingaduitori. E o perioada favorabila curatarii organismului, puteti face o cercetare legata de o cura de slabire.





Gemeni- 221.06
Planuri Treburile va merg din plin, dar mai apare pe ici-pe colo si cate un carcotas, care va dezaproba metodele de a castiga bani sau comportamentul fata de chestiunile amoroase. Este o zi in care puteti fi mai bine primiti de persoane importante, cu care aveti de stabilit unele planuri legate de viitorul vostru.





Rac- 21.06-23.07
Initiative Chiar daca simtiti o nevoie acuta de a va asigura pe orice cale independenta financiara si contextul e favorabil unor initiative de acest fel, tot va trebui sa verificati cu mare atentie persoanele sau documentele pe care le aveti la dispozitie. Graba poate strica treaba. Se sting anumite conflicte din familie.





Leu- 23.08
Disciplina Pentru voi un motiv de bucurie poate fi faptul ca nu mai intalniti piedici sau opozitii, contextul e armonios si va incurajeaza sa pasiti cu incredere catre realizarile dorite. La locul de munca va evidentiati prin disciplina si cooperare. Gustati din placerile rafinate ale dialogului fructuos cu persoane de la care aveti ce invata.




Fecioara- 08-23.09
Interese Puneti pe primul plan interesele financiare si nu e rau deloc, dar nu are rost sa va asteptati la rezultate spectaculoase. Lucrurile evolueaza in favoarea voastra, dar lent si cu multa munca. La serviciu, vi se solicita mai mult decat faceti de obicei, trebuie sa scoateti la suprafata si alte calitati.





Balanta- 23.09-23.10
Inocenta Sunteti jucausi in relatia cu persoana iubita, cu toate ca vi se impun anumite restrictii. Incalcati cu gratie regulile si va dezvinovatiti prin necunoasterea lor. Va sta bine in rolul unei persoane inocente, atat timp cat nu depasiti limita. Partenerul de cuplu doreste o reconciliere cu orice pret.





Scorpion- 23.10-22.11
Dureri O zi nu prea buna, in ceea ce priveste sanatatea. Pe fondul unor nemultumiri acumulate, se pot instala dureri de cap, care va diminueaza capacitatea de concentrare sau cheful de munca. Banii sunt un subiect atat de sensibil, incat cei din jur vorbesc in soapta despre ei cand sunteti prin apropiere. ?





Sagetator- 22.11-22.12
Sfaturi Daca deschideti bine ochii, veti vedea ca realitatea este foarte diferita de ceea ce credeti voi. Se poate spune ca aveti chiar o imagine rasturnata despre tot ce se intampla. Ca sa nu stricati ceva, ar fi mai bine sa ascultati sfaturile prietenilor, care va pot arata lucruri pe care nu le vedeti.






Capricorn- 22.12-20.01
Venituri Sunteti favorizati in tot ce faceti, cu un accent special pe latura financiara. Este posibil ca marirea veniturilor sa fi venit destul de tarziu si din acest motiv sa nu mai simtiti ca vi s-a facut, in sfarsit, dreptate. Dar, totul e bine, cand se termina cu bine. Aveti in casa o sursa de stres, cel mai probabil o femeie.




Varsator- 22.01-19.02
Pricepere Va utilizati cunostintele acumulate in timpul studiilor, poate dupa o perioada in care nici nu v-ati gandit ca veti avea aceasta ocazie. Nu se anunta vreo rasturnare de situatie din acest motiv, dar va construiti o imagine asupra unor persoane pricepute la multe lucuri care va va fi de folos chiar in viitorul apropiat.



Pesti- 19.02-21.02
Nemultumiri Sunteti nevoiti sa fiti cuminti, sa nu reactionati asa cum simtiti fata de persoanele care decid la locul de munca. Ati avea multe nemultumiri de exprimat, dar nu e momentul. Situatia financiara este pe drumul cel bun, chiar daca nu aveti motive sa credeti asa ceva in momentul de fata.

Vedete si barfe


Articole









Mutu aduce popa la vila
Consuelo si Adrian Mutu au stabilit ca, peste doua saptamani, joi, 25 septembrie, sa aiba loc botezul celei de-a doua fiice a lor, Maya. Evenimentul va avea loc la Florenta, intr-o vila inchiriata special pentru eveniment de nasii Mihaela si Nicu Gheara. Ca si in cazul botezului Adrianei, prima fetita a cuplului, Maya nu va mai fi dusa la biserica, urmand ca preotul sa vina acasa.?n urma cu doi ani, sotii Gheara i-au organizat Adrianei Mutu o petrecere de lux, la care au participat aproximativ 50 de invitati si care a avut loc intr-un castel aflat la cativa kilometri de Florenta. Totul a costat in jur de 100.000 de euro. Printre invitati s-au numarat atunci: Catalin Botezatu, Marcel Pavel, Zina Dumitrescu, Mihai Albu, Lavinia, Lobont, Cristi Borcea.






Bote si Elena Gheorghe au fugit la Istanbul

Catalin Botezatu si Elena Gheorghe, fosta solista a trupei Mandinga, au fost protagonistii unei sedinte foto inedite, pentru revista Venue. Cele doua vedete s-au lasat imortalizate in mai multe locatii din Istanbul, printre care un cunoscut bazar, podul Galata sau Palatul Topkapi. Ca fundal pentru pictorialul sponsorizat de compania de lubrifianti Prista Oil au fost alese cateva din cele mai cunoscute locatii din Istanbul, precum centrul comercial Arasta Bazaar, Moscheea Albastra, Muzeul Hagia Sofia, podul Galata sau Palatul TopkapTolaniti pe marfurile din fata unui magazin, Catalin Botezatu si Elena Gheorghe s-au lasat admirati de negustorii si cetatenii turci aflati la acea ora in renumitul bazar Arasta, un paradis pentru cei pasionati de obiecte orientale. Fotografiile vor putea fi admirate in editia din octombrie a revitei Venue.








Plin-ochi de VIP-uri la ziua Corinei Vintan
O groaza de VIP-uri s-au ingramadit, cu cateva zile in urma, la aniversarea Corinei Vintan, fostul purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe. La petrecerea care a avut loc la Clubul Diplomatic, au fost prezenti: Venera Arapu, Razvan Ungureanu, Cornel Nistorescu, Damian Draghici, Jojo si Catalin Catoiu, Printul Mihai Ghyka, Doina Levintza, Andrei Gheorghe, Dragos Bucurenci, Tania Budi, Roxana Voloseniuc, etc. In prezent, Corina Vintan detine propria agentie de comunicare si lobby, care se numeste LINKS.

Eveniment



Ultima ora







Starul lui Oasis NOEL GALLAGHER, a fost atacat de un fan beat la un concert in Toronto. Agresorul s-a repezit la chitarist in mijlocul concertului si l-a trantit la pamant, din spate. Noel a fost izbit de aparatura de sonorizare si a suferit cateva leziuni la nivelul mainilor.Imediat, fratele sau, Liam, i-a sarit in aparare, cu pumnii spre fan, inainte sa intervina fortele de ordine...[....]

Sursa: InfoPro










Kylie Minogue: S-ar putea sa devin lesbi!

Singuratica Kylie Minogue povesteste cum lipsa barbatilor din viata ei o face sa se gandeasca sa devina..... lesbiana. Printesa pop dezvaluie ca ar fi facut o pasiune pentru fosta actrita bisexuala Tallulah Bankhead.Kylie spune: "As deveni gay pentru ea. A fost o femeie exotica si fascinanta. Au fost atatea de admirat la ea. Si-a trait viata din plin, poate un pic prea din plin. Vreau sa-mi eliberez Tallulah interioara. Dumnezeu stie ca pot avea orice barbat imi doresc asa ca poate o sa trec in partea cealalta."Tallulah a murit in 1968, la 68 de ani, dupa o cariera umbrita de controversele despre sex si droguri... [...]







Care sunt pretentiile lui Snoop Dogg?


Calvin Broadus (nascut pe 20 octombrie, in Long Beach, California), cunoscut de cei mai multi sub numele de Snoop Dogg (alte nickname-uri ale sale: `Snoop Doggy Dogg`, `The Bigg Boss Dogg`, `Bigg Snoop Dogg` si `Snoop D-O Double G`) este raper, producator si actor in Statele Unite.Ca raper, el este recunoscut pentru vorbirea taraganata, greu de deslusit. Conform Soundscan, a vandut 17.6 milioane albume in US din 1991 si pana in ianuarie 2006.Ca un personaj important al gangsta rap-ului din anii '90, Snoop Doggy Dogg s-a aflat in rap intre realitate si fictiune. Introdus in lumea rap-ului prin albumul lui Dr. Dre - The Chronic, Snoop Doggy Dogg a devenit un star in rap, mai ales dupa ce a fost arestat sub acuzarea ca ar fi un complice la crima... [...]






Sugababes, dansuri sexy la bara in noul video, "Girls"!

La doar cateva zile dupa lansarea unui preview la videoclipul piesei "Girls", Sugababes au prezentat in premiera si varianta completa a clipului. Noul track produs de Si Hulbert si Melvin Kuiters, va fi cantat in premiera live la London Forum pe 1 octombrie in cadrul reprezentatilor Q Awards.In video, cele trei artiste, Amelle Berrabah, Keisha Buchanan si Heidi Range, presteaza dansuri lascive la bara alaturi de alte dansatoare sexy. In plus Keisha are si o scena in care danseaza la fel de provocator in fata prietenului sau, Dean Thomas, invitat special in clip.Melodia contine un sample din trackul lui Ernie K-Doe si anume, "Here Comes the Girls", si este un extras de pe viitorul album al trupei. Neintitulat inca, matrialul va fi lansat pe 21 octombrie sub egida Island Records. Fetitele de zahar au declarat ca viitorul album va aduce un sound mult mai matur, ceva revolutionar in istoria trupei, o abordare mult mai serioasa focalizata in principal pe partea vocala... [...]


Fergie - live and let die